Halo Infinite Battle Royale 343 IndustriesEnkele spoilers over de campagne van Halo Oneindig onbedoeld gelekt uit de huidige technische bèta van het spel. Dit werd bevestigd 343 Industries hetzelfde voor de stem van Joseph Staten su Twitter, die gebruikers aanspoorde om op te letten en dergelijke spoilers niet bekend te maken.

"Hallo mensen, pas op: we hebben onbedoeld een klein aantal Halo Infinite-campagnebestanden opgenomen in de Technical Beta-build. Helaas bevatten deze bestanden spoilers."

"Dit soort lekken zijn pijnlijk voor het ontwikkelteam en kunnen de campagne-ervaring voor iedereen verpesten. Dus houd je ogen open voor spoilers en maak ze niet bekend voor het geval je ze ooit ziet ”.

Sommige van de onbedoeld verwachte details begonnen duidelijk online te circuleren en Brian Jarrard adviseerde communityleden om geen spoilerinhoud te plaatsen om rapporten te voorkomen.

Er moet aan worden herinnerd dat de Halo Infinite Technical Beta draait nu al enkele uren en is exclusief gewijd aan de multiplayer-sector van de titel.