De trailer van Huis van Gucci, The nieuw film van het bekende Regisseur Ridley Scott, Was online onthuld na een lange wachttijd.

Wat we momenteel over de film weten, zijn enkele details: de plot moet worden overgenomen uit een boek (dat dezelfde titel draagt ​​als de film) dat enkele van de problematische gebeurtenissen van de familie Gucci onthult, met name gericht op een misdaadaflevering. gebeurde in Milaan dat hij zag Maurizio Gucci (gespeeld door Adam Driver) wordt vermoord door een complot van zijn ex-vrouw Patrizia Reggiani (Lady Gaga) op advies van een waarzegster (Salma Hayek).

De cast heeft prestigieuze namen, waaronder ook: Jared Leto (Paolo Gucci), Jeremy Irons (Rodolfo Gucci) al Pacino (Aldo Gucci). De film zal blijkbaar geen deel uitmaken van de selectie van films van de 78e editie van het Internationale Filmfestival van Venetië, maar moet wel deelnemen aan de volgende filmevenementen om te streven naar minstens één Oscar.

We herinneren je eraan dat "House of Gucci" vanaf november in de Italiaanse bioscopen te zien zal zijn. De officiële releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar we houden je op de hoogte zodra we meer details hebben.

De hele film is voornamelijk opgenomen op verschillende Italiaanse locaties en steden, waaronder Milaan en Rome.