Feliz Jueves naar todos! Zoals elke donderdag bevinden we ons op de pagina's van Gratis è Bello om je te vertellen over het nieuwe gratis aanbod dat wordt voorgesteld door de Epic Games Store. De koppen van vandaag zijn: Mothergunship e Train Sim World 2.

Mothergunship

“Mothergunship combineert de intensiteit van een stortvloed aan kogels met de spanning van een first person shooter en brengt je een van de meest uitgebreide wapenaanpassingssystemen die ooit in het game-universum zijn gezien. Maak je klaar om je ongelooflijke arsenaal te gebruiken om het buitenaardse robotleger te verslaan dat de aarde heeft veroverd.

Maak monsterlijke wapens die geen enkel redelijk wezen met zich mee kan nemen, en neem het op tegen gigantische eindbazen in een willekeurige razernij terwijl je je een weg baant naar het hart van de vloot om het Mothergunship te vernietigen!

Train Sim World 2

"Rijd voor het eerst op de Duitse hogesnelheidstrein, trap het gaspedaal in en verhoog snelheid op de beroemde DB ICE 3M die vertrekt vanuit Keulen. Ga de uitdaging aan om langeafstandstransporten uit te voeren op Sand Patch Grade, via Cumberland Terminal, vertrouwend op de brute kracht van de CSX AC4400CW. Beheers de lay-out en stations van de wereldberoemde London Underground op de Bakerloo Line.
Alle officiële licenties, allemaal authentiek nagemaakt, jij zit in de cockpit en jij hebt de leiding.
"

Zoals altijd blijft deze aanbieding de hele week actief, tot de volgende Augustus 5 2021.