Elyon Ascent Infinite RealmBest wel rijke periode voor alle MMORPG-fans: met de beta di Nieuwe wereld nog in uitvoering e de aanstaande aankomst dell'attesissimo Lost Ark, ook Bluehole (studio bekend om het maken van) TERA) probeert zijn ruimte vrij te maken met de aankondiging van een tweede fase van Closed Beta voor zijn Elyon, voorheen bekend als Beklimming: oneindig rijk.

Kakao Games, uitgever van het spel voor de westerse markt, heeft aangekondigd dat dit tussen 18 en 23 augustus zal plaatsvinden en dat de inschrijvingen om deel te nemen vanaf vandaag tot 11 augustus aanstaande open blijven. Elyon zal een build laten zien die heel dicht bij de build komt die momenteel beschikbaar is op de Koreaanse markt en zal de introductie zien van de Slayer-klasse, een aanzienlijk gestroomlijnde nivelleringsfase, exclusieve beloningen voor deelnemers en een gelokaliseerde klant in het Engels, Frans, Duits en Spaans.

 

Voor wie zeker wil zijn van deelname heeft de uitgeverij de Het pakket van de oprichter van het spel beschikbaar vanaf de prijs van 29,99 euro die, naast een exemplaar van Elyon, deelname aan deze Closed Beta en verdere extra voordelen voor gebruikers garanderen.

De game is beschikbaar op pc vanaf 29 september en zal ook beschikbaar zijn voor aankoop op Steam. Zal adopteren het kopen om te spelen model met de aanwezigheid van een artikelwinkel die passend is aangepast voor de westerse markt.