Zeker de meest besproken aankondigingstitel van de laatste EA Play hoort bij Dode ruimte-remake, de nieuwe generatie technologie van de TPS Horror of the Visceral Games-klassieker komt eraan PS5 e Xbox-serie X / S. Tijdens een interview voor IGN, de creatief directeur van EA Motive heeft meer informatie vrijgegeven over het ontwikkelingsproces van de game.

Dead Space Remake EA Motive Electronic Arts Cut-inhoud

Volgens de woorden van Romeinse Campos-Oriola, om de verschillende activa opnieuw te creëren, was het nodig vind al het materiaal van het originele spel, inclusief enkele elementen die niet in de release van 2008 waren opgenomen en behoren tot zijn knip inhoud, maakt ook één ding duidelijk: DIT IS GEEN REMASTERED.

“We zijn begonnen met het originele ontwerp van de eerste Dead Space. Het grappige is dat er iteraties zijn ontwikkeld voor de release. In het eerste hoofdstuk is het mogelijk om enkele gangen te zien waaraan (de jongens van Visceral) prioriteit wilden geven, om vervolgens te begrijpen waarom ze vanwege technische beperkingen zijn gewijzigd. In termen van visuals, geluid, gameplay, alles, zijn we al deze activa aan het herbouwen. Het is geen poort, we verhogen niet de resolutie van de texturen of vergroten de polygonen van de modellen. We zijn dit allemaal aan het herbouwen, we maken alle animaties opnieuw, enz. "

Wat denk je? Je zou de Dode Ruimte willen zien, bedacht door Visceral in een ander licht zowel qua graphics als qua niet-gepubliceerde content?