Tot een grote verrassing is de selectie van Genshin Impact verrijkt dankzij een echt onverwacht personage, Aloy uit Horizon Zero Dawn.

Via sociale media heeft het Chinese softwarehuis miHoYo een totaal onverwacht cross-over-evenement aangekondigd: Aloy verlaat de wereld van Horizon Zero Dawn om zich bij de personages van Genshin Impact te voegen. De samenwerking, aangekondigd via Twitter, gaat van start vanaf versie 2.1 voor PS5- en PS4-spelers, terwijl alle anderen zullen moeten wachten op deUpdate 2.2.

Geen exclusiviteit voor "Nora's Huntress", die dan voor iedereen beschikbaar zal zijn zodra ze rang 20 heeft bereikt. 5-sterren vechter het wordt verspreid via in-game e-mail en, dit keer alleen voor PlayStation-spelers, kan het worden uitgebreid met een speciale viersterrenboog (altijd gratis) met een Horizon-thema.

Wat vind jij van deze kruising? Wil je anderen zien?