Genshin Impact komt in versie 2.0 en voor de gelegenheid wordt het nieuwe personage Kamisato Ayaka gepresenteerd dankzij een nieuwe trailer.

De gratis te spelen titel van het Chinese softwarehuis MiHoYo gaat vanaf volgende week fase 2.0 in. Van de 12 juli spelers zullen genieten van cross-save, zullen in staat zijn om de nieuwe regio van . te verkennen Inazuma en probeer drie nieuwe karakters. Onder deze is er Kamisato ayaka, de hoofdpersoon van de nieuwste trailer. Hier staat het hieronder:

De jonge Kamisato is opgeleid om de tradities van Inazuma voort te zetten, zoals kalligrafie en de kunst van het zwaard. De vijfsterrenzwaardvechter wordt toegevoegd sinds 21 juli samen met twee andere personages: Yoimiya en Sayu.

Wat vind jij van deze enorme update? Speel je nog steeds Genshin Impact?