De Persona-serie bereidt zich voor om zijn eerste 25 jaar te vieren en voor de gelegenheid huldigt Atlus een nieuwe site vol aankondigingen in.

De spin-off-saga geboren uit het merk Shin Megami Tensei viert in september zijn 25-jarig jubileum en er zullen zeker verrassingen zijn met betrekking tot het evenement. Atlus heeft in feite een nieuwe site met een heleboel zeven projecten verborgen door een "coming soon", die zal worden onthuld van september tot het najaar van 2022. Het heden van persona 6 tussen de advertenties verdoezeld, omdat een heruitgave van Persona 3 op de nieuwe consoles wenselijk is. Uiteraard zijn de merchandise gewijd aan de vieringen, die vooraf kunnen worden besteld in de online winkel van Atlus, strikt in het Japans.

Atlus is vastbesloten om zijn serie verder te ontwikkelen dankzij het enorme succes dat Persona 5 ook op westerse bodem heeft behaald. Dit heeft in feite al geleid tot het enorme succes van de Steam-editie van Persoon 4: Gouden, en genereerde zeker een goed deel van het publiek dat klaar was om zich in andere hoofdstukken van het merk te storten.

We moeten gewoon wachten tot september om het nieuws met betrekking tot Persona te ontdekken.