The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition komt naar pc, PS5, PS4, Xbox Series X/S en Xbox One, met gratis DLC op basis van de Netflix-serie.

Tijdens de eerste editie van de Witchercon we moesten discussiëren over de toekomst van de saga met betrekking tot elk medium. Over de videogame White Wolf gesproken, CD Projekt RED heeft nieuwe informatie gegeven over de next-gen-versie van The Witcher 3 die in het verleden is aangekondigd: deze nieuwe editie zal beschikbaar zijn via een gratis upgrade voor alle eigenaren van de game op pc, PS4 en Xbox Eén, maar het zal niet alleen een grafische update zijn. Zoals ook bevestigd via Twitter, de titel zal verwijzingen bevatten naar de Netflix-serie, zoals nieuw pantser voor Geralt en andere inhoud die momenteel nog steeds mysterieus is.

Er is nog steeds geen informatie over de release van deze nieuwe editie, voor nu moeten we genoegen nemen met deze eerste blik op de nieuwe cover art. Ben je klaar om de avonturen van Geralt of Rivia opnieuw te beleven?