Tijdens de Stand van zaken de afgelopen uren de indiestudio gehouden Sloclap (Ontwikkelaars van Absolver), toonde nieuwe gameplay aanhangwagen voor Sifu, de nieuwe vechtsporttitel die oorspronkelijk gepland was voor het lopende jaar.

Degenen die op dit interessante project zaten te wachten, konden echter met een bittere smaak in de mond worden achtergelaten, aangezien aan het einde van de trailer het schrijven "Vroeg 2022“, Wat betekent dat Sifu officieel was uitgesteld (op een nader te bepalen datum).

In Sifu zullen we de rol spelen van een jonge Kung-Fu-student die op zoek is naar wraak tegen een criminele organisatie, maar elke keer dat we sterven, zal ons personage een beetje ouder worden, terwijl we ook nieuwe vechttechnieken leren, wat ons zal leiden tot een echte en eigen vechtsportmeester.

Dus we moeten gewoon wachten op officieel nieuws van Sloclap, om je eraan te herinneren dat Sifu zal verschijnen PlayStation 4, 5 en PC als exclusief Epic Games Store.