Via een Twitter-bericht, SNK heeft eindelijk de verschillende platforms aangekondigd waarop: De King of Fighters XV, het nieuwste deel van de historische 2D-vechtgameserie. De titel zal komen in de loop van 2022 su PlayStation 4, PlayStation 5, Stoom, Epic Games Store vooral Xbox-serie X / S e Windows Store.

De aankondiging kwam direct na de ondertekening van een samenwerking met de uitgever Koch Media. Hier zijn de verklaringen van Stephan Schmidt, directeur van de divisie verbonden aan Wereldwijde partnerpublicatie:

“We zijn verheugd om opnieuw met SNK samen te werken en zijn verheugd om hen te ondersteunen met onze uitgeverijen over de hele wereld. Werken met een legendarisch vechtspelmerk is bijzonder spannend. Ik ben ervan overtuigd dat we samen grote successen gaan behalen voor de fysieke en digitale release van de titel."