Zoals elke week zijn de gratis aanbiedingen van deEpic Games Store en bijgevolg de rubriek van Gratis is mooi. Deze week voelt de winkel veel aan beheer, en biedt zijn spelers twee interessante titels, zoals Bridge Constructor: The Walking Dead en Ironcast.

Bridge Constructor: The Walking Dead

“Maak je klaar voor de ultieme mashup! Bridge Constructor: The Walking Dead combineert de legendarische en verslavende gameplay van Bridge Constructor™ met het post-apocalyptische universum van The Walking Dead, de AMC TV Series. Sluit je aan bij een groep overlevenden in de strijd tegen hordes wandelaars en vijandige menselijke gemeenschappen. Bouw bruggen en andere constructies tussen verlaten landschappen en verwoeste gebouwen. Werk samen met geliefde personages uit de serie, zoals Daryl, Michonne en Eugene, en creëer veilige doorgangen voor de iconische voertuigen van de serie. Gebruik bewegende niveau-items, explosieven en kunstaas om wandelaars in dodelijke vallen te lokken en overlevenden te redden. Geniet van op fysica gebaseerde animaties terwijl wandelaars bezwijken voor de zwaartekracht."

Ironcast

"Geïnspireerd door sciencefictionschrijvers uit het Victoriaanse tijdperk, zoals HG Wells en Jules Verne, is Ironcast een spel dat zich afspeelt in een aangrijpend alternatief verleden, met gigantische wandelende oorlogsrobots geleid door elegante vrouwen en mannen met hoge hoed die erop uit zijn de vijanden van het Britse rijk te vernietigen ! Bestuur een 7 meter hoog voertuig dat bekend staat als de Ironcast en neem het op tegen de indringers van het Victoriaanse Engeland in de jaren 1880. Om te vechten, moet je resource nodes genereren waarmee je de verschillende systemen en wapens van de IJzergegoten. Je zult deze knooppunten verstandig moeten gebruiken, om tegenstanders aan te vallen en te vernietigen of om jezelf te verdedigen als je bang bent voor een spervuur."

Zoals altijd blijven de aanbiedingen tot uur actief 17.00 van de volgende Juli 15 2021.