Monster Hunter Stories 2 komt binnenkort naar Nintendo Switch, en hier komt de eerste recensie. Famitsu promoot het spel met vlag en wimpel.

De spin-off gemaakt in Capcom, geïnspireerd op het vastleggen van monstergames die klaar zijn om te landen op Nintendo Switch met zijn tweede hoofdstuk. Na een zeer goed debuut op Nintendo 3DS, hoe gaat het met Stories 2 als het eenmaal in handen is van de Japanse pers? Blijkbaar echt goed.

Het beroemde tijdschrift Famitsu, beroemd om het feit dat vier verschillende mensen de producten hebben beoordeeld en de resultaten vervolgens in veertigste hebben opgeteld, heeft de spin-off Jrpg verwelkomd. Over cijfers gesproken, de redactie heeft het spel bekroond met de volgende stemmen: 10/9/9/8. Het totaal is 36/40.

Een zeker bemoedigende score die, gezien de uitstekende eerste indrukken die voortkwamen uit de demo die beschikbaar is op Nintendo Switch, ons een idee kan geven van het uitstekende werk van Capcom.

Jrpg-fans (maar niet alleen), houd de release van Monster Hunter Stories in de gaten die gepland staat voor 9 juli exclusief voor Nintendo Switch.