Volgens de beweringen van de insider Zippo, bron die in het verleden de komst van de Super Mario 3D All Stars-compilatie vermoedde, Nintendo het zou klaar zijn om te transformeren Donkey Kong in een multimediafranchise, met de komst van 3 projecten gewijd aan de gorillon geboren in de arcade-kamers.

Donkey Kong-miniatuur NES Nintendo Arcade TwitchVolgens Zippo werkt Nintendo al 3 jaar aan een nieuwe game met in de hoofdrol DK en meer. Het Kyoto-huis zou beginnen met het plannen van een nieuw gebied dat aan hem is gewijd in het park Super Nintendo World en de productie van een nieuwe animatieserie.

Een nieuwe serie? Wel, ja. Voor de allerkleinsten onder onze lezers informeren wij u dat de N-gorilla al in 1996 de grote stap naar televisieschermen heeft gezet met Donkey Kong Country. Wil je een klein fragment van deze obscure cartoon zien?

Aangezien het een gerucht is, raden we je natuurlijk aan om: neem alles mee met de nodige tang en wacht op officiële aankondigingen en bevestigingen van Nintendo.