Ghost of Tsushima Director's Cut staat al bovenaan de Amazon-verkoopgrafieken als het gaat om PS5-titels.

Vorige week aangekondigd, de definitieve versie van Ghost of Tsushima pleitte wel voor de kosten van 10 dollar alleen gepland voor de volgende generatie-update van PS4 naar PS5. Desondanks en ondanks de verwachte volle prijs, is de game van Sucker Punch nu al de bestverkochte PS5-software op Amazon.

Spelers moeten eraan worden herinnerd dat de PlayStation 5-update de titel in staat zal stellen om te genieten van de exclusieve functies van de console, zoals volledige ondersteuning voor DualSense-functies, drastisch verminderd laden, nieuwe grafische opties en Japanse lipsynchronisatie. De update voor achterwaartse compatibiliteit bestaat al en brengt gratuitamente gamen met 60 fps en 4K.

We herinneren je eraan dat Ghost of Tsushima Director's Cut beschikbaar zal zijn vanaf 20 augustus op PS5 en PS4.