Na de aankondiging tijdens de afgelopen Nintendo Direct, Masahiro Sakurai heeft eindelijk in detail gesproken over het volgende personage dat naar Super Smash Bros. Ultimate komt: Kazuya Mishima uit Tekken, volgende keer Juni 30 2021.

Over het karakterontwerp zelf gesproken, het werk van Sakurai en medewerkers is een klein wonder van gamedesign. In die van Smash eigenlijk, Kazuya houdt zijn gevoel van jongleur en EWGF-spammer (die in de Tekken-omgeving draait weet wat ik bedoel), inclusief in zijn moveset tientallen van zijn meest iconische moves, zonder in te boeten aan toegankelijkheid in de uitvoering van de laatste, nu een symbool van de serie.

Naast Kazuya bevat Challenger Pack #10 het podium Mishima Dojo, 39 OST e nieuwe geesten om te verzamelen. Er is ook bevestigd dat de volgende DLC (Challenger Pack #11) ook de laatste DLC zal zijn die voor de game is gepland, waardoor de selectie goed wordt afgesloten 88-tekens (inclusief echo-versies).

Het is duidelijk dat ze de nieuwe franchises niet konden missen dankzij miss Mii-kostuums. Deze keer is het de beurt aan Lloyd (Verhalen van Symphonia), Dragonborn (Skyrim), Shantae e Dante uit de Devil May Cry-serie.