Hotline Miami is beschikbaar op Nintendo Switch, ongeveer. Als je de zeer speciale titel van Dennaton Games wilt spelen, kun je dat doen dankzij de gebruiker yeddow333 die, met behulp van de nieuwe Nintendo's suite voor het maken van games, Videogame Laboratory, erin geslaagd om het opnieuw te maken.

Helemaal niet slecht, hoewel er duidelijk compromissen zijn. Het niveau is erg kort en is slechts een voorproefje van wat het "eindproduct" zou kunnen zijn en toont ook het grote potentieel van een editor als een videogamelaboratorium dat, als het in de juiste handen wordt gegeven, echt complexe producten tot leven kan brengen.

Als je het hebt gekocht, kun je dit niveau proberen met de volgende code: G-005-WDY-H1L. Of neem een ​​kijkje op de video- hieronder, wachtend tot misschien de hele Miami Hotline opnieuw is gemaakt!