Deze week is deEpic Games Store is klaar om zijn gebruikers te verwelkomen met een flinke dosis snelheid. Laten we de nieuwe gratis spellen in detail bekijken: Horizon Chase Turbo e Sonic Mania.

Horizon Chase Turbo

"Horizon Chase Turbo biedt een split-screen multiplayer-modus die de nostalgie uitnodigt om de hele nacht te spelen met vrienden die op de bank zitten. Het spel het is geïnspireerd op het verleden zonder het hedendaagse op te geven. Esthetiek gebouwd met duidelijke polygonen en secundaire kleuren creëren een unieke sfeer. De soundtrack is van Barry Leitch, de legendarische componist van de soundtracks van Lotus Turbo Challenge, Top Gear (SNES) en Rush, enkele klassiekers van arcade-racegames."

Sonic Mania

"Een apotheose van verleden en toekomst. Een compleet nieuw avontuur vol exclusieve eindbazen, 2D-landschappen vergezeld van een klassieke en leuke speelstijl. Sonic Mania brengt snelle retro-platforming naar het heden met perfecte 2D-pixelafbeeldingen bij 60FPS."

Zoals altijd blijft de aanbieding de komende 7 dagen actief, tot Juli 1 2021. En ik raad aan: haast je!