Afgelopen december, Warner Bros e Xbox kondigde de start aan van een game-ontwerpwedstrijd, waarbij deelnemers het concept moesten ontwerpen en indienen voor een aansluitende videogame gewijd aan de film Space Jam: een nieuwe erfenis, naar de volgende komen Juli 16 2021. Nou, de winnaar van de wedstrijd is eindelijk bekend gemaakt en de game is gepresenteerd met een korte trailer.

Het spel ontworpen door de VS Ricky haalt zijn mechanica uit de klassieke arcade-scrolling-vechtspellen en zal als protagonisten zien Lebron James, bugs Bunny e Lola Konijntje. Het trio zal zich een weg moeten banen door talloze legers van robots voordat ze aankomen in de aanwezigheid van de bazen van de Gekke groep vriendenen sloeg hen met heilige rede.

De game wordt exclusief gratis uitgebracht op de platforms van Microsoft de volgende 15 juli 2021, met de mogelijkheid om het in preview te spelen dankzij het abonnement Xbox Game Pass Ultimate beginnend vanaf 1 juli 2021.