Ghost of Tsushima presenteert een nieuwe cover op de productpagina's van de PS4-game. Binnenkort pc-poort?

De titel van Sucker Punch die zich afspeelt in het feodale Japan ondergaat een merkwaardige esthetische verandering met betrekking tot zijn boxart. Zoals je kunt zien op de productpagina Amazone, het pakket heeft niet langer de bewoording "Alleen op PlayStation" rechtsboven.

Dit kan verschillende dingen betekenen, zoals een nieuwe versie die naar PS5 komt, een afscheid van het concept van PlayStation-exclusiviteit of, zoals al is gebeurd met andere geweldige PS4-exclusives, de felbegeerde aankomst op pc. Horizon Zero Dawn en Days Gone hadden al dezelfde grafische restyling van de boxart ondergaan voordat ze op pc belandden, dus de mogelijkheid is helemaal niet ver weg.

We herinneren ons ook dat Sony de wens heeft uitgesproken om zijn gebruikersbestand uit te breiden dankzij pc-poorten, en zo'n geliefde titel zou talloze exemplaren verkopen, zelfs buiten de consolemarkt.