NieR automaten NieR ReplicantNieR Automata en NieR Replicant ze verkochten in totaal 7 miljoen exemplaren. Het resultaat werd meegedeeld op de officiële Twitter-profiel van de serie. Om precies te zijn, ze zijn Automata verkocht 6 miljoen exemplaren, terwijl Replicant profiteerde van de uitstekende lancering van zijn gerestaureerde versie, die meer dan 1 miljoen exemplaren op de markt bracht.

“NieR Automata en NieR Replicant hebben respectievelijk meer dan 6 miljoen exemplaren en 1 miljoen exemplaren verkocht. Of je nu hebt gehuild over androïden die een oorlog voeren om te overleven of over een oudere broer die zijn zus probeert te redden, iedereen bedankt voor je steun."

Een uiterst positief resultaat voor de serie bedacht door Yoko Taro, die zelf zei verrast te zijn door de verkoop van Automata e zeer sceptisch over het hypothetische commerciële succes van Replicant.