De overdracht van bloodborne is altijd een van de meest gevraagde titels geweest door de pc-gaminggemeenschap, tot het punt dat het een echte hype creëerde elke keer dat geruchten over de komst van het IP-adres van PlayStation op het Master Race-platform. Volgens Sony hebben echter veel gebruikers van het platform gekozen voor een meer oplossing etherisch om eindelijk te genieten van de From Software-titel die in 2015 is uitgebracht.

Het Japans-Californische bedrijf heeft in feite nieuwe gegevens vrijgegeven voor het cloud-gamingplatform PlayStation Now, in een nieuwe post van de PlayStation Blog. En de gegevens spreken voor zich: Bloodborne is de afgelopen maanden de meest gespeelde pc-game, wat de ziekelijke interesse van de gemeenschap in het werk van Hidetaka Miyazaki bevestigt.

Hier is een volledige lijst van het leaderboard:

  • bloodborne
  • Horizon Zero Dawn
  • De laatste van ons
  • Marvel's Avengers
  • Detroit: Word Human