net als voor Dragon Quest vorige maand, zelfs de serie Wat wordt de hoofdrolspeler van een live-evenement georganiseerd door Square Enix Japan en vast voor de volgende Juni 27 2021.

Het evenement wordt niet alleen uitgezonden op YouTube, maar ook op het Japanse videohostingplatform niconico en op het profiel Twitter serie officieel. Het evenement gaat vergezeld van een algemeen overzicht van de serie, met titels als such Final Fantasy Adventure, Secret of Mana, Trials of Mana totdat je bij Legenda van Mana, vierde deel van de serie die in 1999 op PS1 werd uitgebracht en via remaster op pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch verschijnt 24 juni.

Ook de game director Koichi Ishii en de maker van de serie Sho Oyamada ze zullen praten over de toekomst van de serie. Wat denk je? Krijgt de Mana-serie ook een nieuw hoofdstuk?