Zoals elke week (misschien met enige vertraging) neemt Free is Beautiful je mee in de wereld van gratis aanbiedingen vanEpic Games Store. Deze week zijn de dubbele aanbiedingen er weer met De hel is andere demonen e Gaar! 2.

De hel is andere demonen

"Hell is Other Demons is een actie-platformgame-shooter met roguelite-elementen. Verken een enorme, handgemaakte wereld vol demonen, hoofdspinnende baasgevechten en een barstende synthwave-soundtrack. Hebben arcade bullet hell shooters je jeugd gemarkeerd die snelkoppelingen en creativiteit beloonden? Hell is Other Demons is gemaakt met verfijnde mechanica en een gedurfde, opvallende stijl."

Gaar! 2

"Overcooked is terug met een smakelijke nieuwe portie chaotische kookactie! Bezoek opnieuw het Onion Kingdom en stel je chef-brigade samen om klassieke coöpwedstrijden te organiseren of online te spelen voor maximaal vier spelers. Doe je schort om... Tijd om de wereld weer te redden!"

De aanbiedingen blijven actief tot de volgende Juni 24 2021, dag waarop er twee nieuwe gratis spellen aankomen: Horizon Chase Turbo e Sonic Mania.