Animal Crossing: New Horizons zal binnenkort genieten van nieuwe content en activiteiten. Dit wordt bevestigd door de president van Nintendo of America.

Het nieuwe hoofdstuk in de meest ontspannende saga ooit lijkt een tijdje stil te hebben gestaan ​​vanwege het ontbreken van nieuwe inhoud en activiteiten. De president van Nintendo of America Doug Bowser echter, geïnterviewd door The Verge, bevestigde hij dat het nieuws voor de titel binnenkort zal arriveren:

"Hoewel we er nog niet over hebben gepraat, hebben we plannen in de komende periode om ervoor te zorgen dat de 33 miljoen spelers... nieuwe activiteiten om door te gaan. Wacht op meer informatie."

Daarom bevestigd dat, ondanks de grote afwezigheid tijdens de Nintendo Direct, Animal Crossing: New Horizons nog steeds wordt ondersteund door Geweldig N dankzij nieuwe updates. Een praktisch voor de hand liggende zet gezien het enorme succes dat het spel heeft behaald.

Welke activiteit zou jij graag in de titel zien? Laat het ons weten met een reactie hieronder!