Demonen Zielen PS4 DemonenDemon's Souls, een van de lanceringstitels voor PS5, kon het licht ook op PS4 zien. Het is een hypothese, niets officieel, maar een recente ontdekking voedde geruchten over het mogelijke bestaan ​​van een versie voor de laatste generatie Sony-console.

Het begon allemaal vanaf Playstation-spelgrootte, een account dat zich bezighoudt met scan de Playstation Store-database met gedetailleerde informatie over releases, patches, downloadgroottes en releasetijden van de games in de catalogus.

gisteren, dat account ontdekte dat er een PS4-versie van Demon's Souls in de database bestaat, waarbij echter wordt aangegeven dat dit geen precieze betekenis heeft en dat de game binnenkort kan worden gepubliceerd, geannuleerd of zelfs een eenvoudige testversie voor ontwikkelaars kan zijn.

Hoewel de game vrijwel zeker moet streven naar een laagste kwaliteit doel om op PS4 te draaien (30 fps en grafische downgrade), de hypothese van een aankomst op de vorige Sony-console is niet zo ver weg en het zou niet eens het eerste geval van deze soort zijn: een paar dagen geleden nog een lanceringstitel voor PS5, Godfall, het werd gepresenteerd in een nieuwe versie alleen voor Playstation 4, die in de maand augustus het licht zal zien.