The Great Ace Attorney Chronicles keert terug om zichzelf te laten zien dankzij de presentatie van Capcom op E3 ​​2021 dankzij twee nieuwe trailers.

De Capcom-conferentie heeft, ondanks dat er geen nieuwe titels zijn onthuld, licht geworpen op de collectie die is gewijd aan de twee spin-off-titels van de Phoenix Wright-saga. The Great Ace Attorney Chronicle zal inderdaad verschijnen The Great Ace Attorney: Adventures en The Great Ace Attorney 2: Resolve, beide niet uitgebracht buiten Japan.

De twee grafische avonturen waren de hoofdrolspelers van twee trailers tijdens de laatste avond, een van de presentatie en de andere van pure gameplay. Hier is de verhaaltrailer:

Wat betreft de gameplay, de twee titels bevatten volledig de mechanica van de belangrijkste hoofdstukken van de saga. Ondervragingen, het zoeken naar bewijs en discussies in de rechtbank zullen daarom de fundamentele elementen van deze avonturen zijn. Je kunt al deze spelfasen zien in de volgende video:

De collectie is verkrijgbaar vanaf 27 juli 2021 op PS4, Nintendo Switch en pc.