Het begin van de Capcom's E3-conferentie was volledig gewijd aan het nieuwe hoofdstuk van Resident Evil: Village. De ontwikkelaars bedankten de fans voor het warme welkom dat aan de titel werd gegeven en kondigden wat nieuws aan.

De eerste zorgen KONING: Vers, de multiplayer-modus die al enige tijd is aangekondigd en waarmee spelers kunnen samenwerken om bedreigingen van verschillende titels in de serie het hoofd te bieden.

De game zal zijn beschikbaar vanaf volgende maand op alle platforms, en het is gratis voor iedereen die Resident Evil: Village al heeft gekocht.

Aan het einde van deze innovaties kondigden de ontwikkelaars, met eenvoudige teksten op het scherm, aan dat het ontwikkelteam op veler verzoek aan de slag ging met een Resident Evil Village-DLC. Capcom heeft echter geen datum bekendgemaakt.