Elden Ring schittert in een interessant interview met regisseur Hidetaka Miyazaki. Veel details komen naar voren op het werk.

Geïnterviewd door Famitsu, Hidetaka Miyazaki heeft de kans gehad om de verwachte Elden Ring te ontdoen van die aura van mysterie. Allereerst zal de game de grootste zijn die ooit door de Japanse studio is gemaakt en, zoals verwacht, een echte open wereld. De kaart, genaamd Landt tussen, zal worden verdeeld in 6 macrogebieden die elk worden bestuurd door een pseudo-godheid en gekenmerkt door een hoofdkerker. Het is niet nodig om de zones in een bepaalde volgorde aan te pakken, dus de speler heeft volledige vrijheid om te verkennen. Desondanks zal het aan het begin van het spel niet mogelijk zijn om overal naartoe te gaan. Presenteer deze keer ook een centraal knooppunt, volgens de Soulsiaanse traditie.

Elden Ring

Volgens de advertentie zou de duur van het avontuur ongeveer moeten zijn dertig uur gamen indien benaderd zonder veel aandacht te besteden aan optionele inhoud. Ook deze keer worden er verschillende eindes verwacht, zodat het avontuur keer op keer zal worden beleefd om elk facet van de plot te begrijpen.

Nadat Sekiro klaar is om daar terug te keren karakterpersonalisatie, evenals de technieken die verband houden met de afzonderlijke soorten wapens. Het vechtsysteem zal ook worden gekoppeld aan de uitrusting van Spirits, wat invloed zal hebben op verschillende aspecten zoals aanval en verdediging.

Verder mag de titel volgens dezelfde directeur niet verder worden uitgesteld. Geloven we het?