Visual Novel-spelers, verheug je! De Summer of Games 2021 is klaar om terug te keren naar de bureaus van de gekste literatuurclub van de afgelopen jaren. Dan Saved heeft inderdaad de komst aangekondigd van Doki Doki Literatuurclub Plus, een heruitgave van het populaire grafische horroravontuur dat in 2017 werd uitgebracht.

Van de verschillende nieuwigheden van deze editie komt de volgende eraan Juni 30 2021, vinden we de toevoeging van nieuwe inhoud als een galerij van illustraties en concept art, nieuwe soundtracks, een grafisch ontwerp in HD, en vooral de mogelijkheid om nieuwe details over personages te leren zoals SayoriMonikaNatsuki Yuki dankzij de nieuwe Zijverhalen.

Zoals verwacht wordt Doki Doki Literature Club Plus op 30 juni 2021 uitgebracht op PC, PS4, PS5, Xbox en Nintendo Switch, maar als je het onderwerp meteen wilt verdiepen, nodigen we je uit om de video van Fraws te bekijken die is gewijd aan het werk van Dan Salva.