Vroege toegang op Steam werd aangekondigd tijdens de Devolver Digital-conferentie voor Phantom Abyss. Er zijn al veel details bekend over de game, het meest benadrukt door de trailer van Devolver is de "asynchrone multiplayer".

Phantom Abyss is een procedurele platformgame waarin de speler moet jongleren met de dodelijke vallen van een gevaarlijke ondergrondse tempel en de wezens moet uitdagen die deze bewaken. Tijdens dit avontuur wordt het omringd door geesten die zijn eigen pad proberen te repliceren, falen.

Deze geesten worden niet geleid door een AI, maar repliceren de bewegingen van alle spelers die in het verleden die kerker niet hebben voltooid. Echter, zodra een speler een volledige cursus heeft voltooid, het zal worden ontoegankelijk en niemand zal het meer kunnen spelen. 

Om Phantom Abyss voor het eerst te zien, moet je nog tien dagen wachten. De game zal beschikbaar zijn in vroege toegang op Steam vanaf vanaf 22 juni.