Nintendo Switch-updates naar versie 12.0.3 dankzij de nieuwe update. Welk nieuws heeft de nieuwe update gebracht?

The Kyoto House, een paar dagen van Nintendo Direct voor de Los Angeles E3, heeft een nieuwe update uitgebracht voor zijn hybride console. Wat doet deaggiornamento 12.0.3? De officiële beschrijving vrijgegeven door Nintendo meldt een generieke "verbetering van de systeemstabiliteit om de gebruikerservaring te verbeteren", maar de dataminer heeft meer details gevonden. Hier is de tweet met de inhoud van de update:

Dit zijn pakket2- en SSL-wijzigingen, evenals een update van de woorden op de zwarte lijst. Kortom, geen wezenlijke veranderingen, en het lijkt erop dat er geen geheime wijzigingen zijn in de nieuw uitgebrachte systeemupdate. Nintendo houdt zijn eigen nieuws voor de komende conferentie Maandag 14 juni? Dit blijft de hoop van velen.