Laten we eerlijk zijn, sinds enkele jaren de vitrines van Devolver Digital op E3 ​​zijn ze een vaste waarde voor gamers. Ongeacht of je de gepresenteerde titels leuk vindt of niet, het bedrijf valt altijd op door de waanzin die zijn directe en presentaties doordringt. Ze hebben zojuist ook aangekondigd dat het evenement van dit jaar precies op de openingsdag van E3 2021, 12 juni, zal plaatsvinden.

De aankondiging werd gedaan via een eenvoudige tweet met alleen geschreven "De toekomst begint weer op 12 juni".

Er is niets bekend over de gepresenteerde schema's of games, maar het lijkt erop dat als je let op de wazige tekst op het bord, er een verwijzing is naar Hotline Miami. Het weer wordt warmer, over een paar dagen begint een van de meest verwachte evenementen van gamers van over de hele wereld, maak je klaar voor grote aankondigingen! Of tenminste, laten we het hopen!