In de afgelopen uren heeft het Italiaanse bedrijf Digital Bros (eigenaar van merken zoals Halifax505 Games en school Digital Bros Academy) heeft zijn document met betrekking tot de financiële resultaten van derde kwartaal van 2021. En het is precies op de pagina's van dit document dat het bedrijf de ontwikkeling van het vervolg bevestigde Bebloede: Ritual of the Night, uitgebracht op pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch in 2019.

Volgens wat Digital Bros tijdens de presentatie zei, is de terugkeer van koji Igarashi (vader van de serie Castlevania) overtrof de verkoopverwachtingen door meer dan te plaatsen 1 miljoen exemplaren onder alle beschikbare platforms, met een winst die groter is dan de 30 miljoen. Wat betreft het vervolg, er zijn geen verdere details verstrekt over een startvenster en of het zal worden vrijgegeven op oude of nieuwe generatie consoles.

Op dit moment heeft de serie drie titels, waaronder de recente Bloodstained: Curse of the Moon 2 ontwikkeld door Inti Maakt.