Dying Light 2, Techland en Koch MediaStervend licht 2 het is de afgelopen jaren letterlijk in mysterie gehuld, met extreem schaars en vaak behoorlijk negatief ontwikkelingsnieuws.

Na een moeilijke ontwerpbeslissing die na verloop van tijd registreerde de afvalligheid van hoofdontwerper Chris Avellone en art director Pawel Salinger, Techland lijkt weer op het goede spoor te zijn gekomen, met de eerste informatie over zijn nieuwe survival horror in maart van dit jaar.

Maar nu is het tijd om iets wezenlijks op de plaat te zetten en het Poolse softwarehuis heeft het gepland een presentatie-evenement voor de avond van 27 mei: dit wordt uitgezonden op het officiële Techland Twitch-kanaal en belooft de juiste gelegenheid te zijn om dieper in te gaan op Dying Light 2 waarvan de release, laten we niet vergeten, nog steeds wordt verwacht tegen het einde van 2021.