In de afgelopen uren Blizzard hij hield een ontwikkelaar PvP livestream voor Overwatch 2, waar de nieuwe gamedirecteur van de titel, Aaron Keller, onthulde verschillende nieuwe functies die zullen worden geïntroduceerd in de belangrijkste competitieve modi van de shooterheld.

De grootste verandering ten opzichte van het verleden is dat games in Overwatch 2 niet langer 6v6 zullen zijn, maar teams zullen alleen bestaan ​​uit 5 leden elk. De klassieke 2-2-2 wordt daarom met de aanwezigheid van u omgevormd tot een 2-2-1n enige tank per zijde. 

De rol van te onderdrukkende tanks is altijd een probleem geweest voor Overwatch meta, en het ontwikkelingsteam heeft besloten om deze weg te bewandelen voor het vervolg, juist om te proberen de rol in evenwicht te brengen, om ook de individuele vaardigheid van elk lid optimaal te maken. impactvol team in elke wedstrijd.