Gisteren, 18 mei 2021, heeft de CEO van Take-Two Interactive Strauss Zelnick kondigde plannen aan voor het volgende fiscale jaar van het bedrijf, dat volgend jaar zal eindigen Maart 31 2022. Van de 21 geplande games voorziet Take-Two de release van een titel van de natuur meeslepende kern ontwikkeld door Gearbox Software, ontwikkelaar van Borderlands.

Borderlands versnellingsbak Take-Two

Naast de game die in ontwikkeling is bij Gearbox, is Take-Two van plan deze uit te brengen andere 3 spellen behorende tot de categorie meeslepende kerngames. Tweede Take-Two president Karl Slatoff, de voorwaarde meeslepende kern geeft een soort videogame-ervaring aan die erg lijkt op die van titels zoals de bovengenoemde Borderlands, GTA, Red Dead Redemption en de serie NBA 2K.

Het nieuws bevestigt dat ook Take-Two blijft samenwerken met Gearbox anche dopo de overname van laatstgenoemde door Milddadig Group die plaatsvond in februari.