Netflix heeft de afgelopen uren een nieuwe uitgebracht officiële trailer voor Resident Evil: oneindige duisternis Dark, die eindelijk de releasedatum van de serie in CGI onthult, die vervolgens naar het streamingplatform komt 8 juli.

Oneindige duisternis speelt zich af een paar maanden na het einde van de gebeurtenissen die worden verteld in het vierde hoofdstuk van Resident Evil, en Leon S. Kennedy en Claire Redfield zullen betrokken zijn bij een bioterroristische aanslag in het Witte Huis zelf.

De serie is een coproductie van Capcom zelf, en de gebeurtenissen die worden verteld zullen daarom canoniek zijn wat betreft de officiële Resident Evil-tijdlijn. Op dit moment heeft Netflix echter nog niet onthuld of de volgende 8 juli alleen de eerste aflevering is beschikbaar (met de andere wekelijks), of als deze vanaf de eerste dag compleet is.