Vorige november, EA Play is lid geworden van de Xbox Game Pass Ultimate-catalogus, de abonnementsservice van het groene platform van Microsoft. Tegelijkertijd leidde deze samenwerking tot een exploiteren die tot nu toe veel gebruikers heeft toegestaan verleng uw abonnement tegen een veel lagere prijs vergeleken met het aanbod van Microsoft.

Xbox Game Pass EA Play Exploit MicrosoftIn het verleden was het voldoende om een ​​code in te wisselen voor het EA Play-jaarabonnement (verkocht voor de prijs van 19,99 ) om automatisch te krijgen een opknapbeurt van goed 4 maand naar Xbox Game Pass Ultimate, waarvan de waarde (berekening van de prijzen van de abonnementen van 1 en 3 maanden) goed overeenkomt 43,96 €.

De remedie van Microsoft is de afgelopen dagen binnengekomen met de update van het FAQ aanwezig in de Officiële site voor Xbox-ondersteuning. Volgens deze nieuwe update geeft het inwisselen van een jaarlijks EA Play-lidmaatschap op Xbox een extra verlenging van het Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap van 2 maanden (21,98 ).