Mario Golf: Super Rush is in het huis rechtstreeks. Het nieuwe hoofdstuk van de sportserie gewijd aan de besnorde loodgieter komt eraan Nintendo Stap over voor slechts de volgende Juni 25 2021. Gisteren kwam er een nieuwe trailer voor overzicht die een kleine samenvatting toont van wat er nieuw is in de nieuwe titel van Camelot.

Beginnend met een eerste blik op de spelmechanica, lijkt het erop dat het Camelot-team een ​​eenvoudig besturingssysteem heeft bedacht, maar tegelijkertijd nauwkeurig en in staat om elke speler alle tools te bieden die nodig zijn om creëer de ideale strategie voor elke situatie. De mogelijkheid om gebruik de Joy-Cons als controllers.

Wat betreft de personages, bevat Mario Golf: Super Rush goed 16-tekens: naast de klassiekers Mario, LuigiBowser e Peach, we vinden ook Pauline, een snel stijgend personage dankzij Super Mario Odyssey, de robuuste Koopa Chargin 'Chuck en de terugkeer van Koning Bob-omb, een personage dat eerder verscheen in Mario Golf: Toadstool Tour voor Gamecube.

Er is nieuwe informatie vrijgegeven over de Speed ​​Golf, een multiplayer-modus die de gameplay van Mario Golf combineert met de snelle en waanzinnige dynamiek van Mario Kart. Alle vier de spelers gooien hun bal tegelijk en spelen dan op het geluid van obstakels, speciale bewegingen super streepje om als eerste bij de finish te komen. Ten slotte werd de modaliteit onthuld Battle Golf, een variant van Speed ​​Golf die in een arena wordt gespeeld en waarbij spelers strijden om negen holes in een puntencompetitie.