Shinji Hashimoto verlaat de rol van Brand Manager van de Final Fantasy-serie. In plaats daarvan komt Yoshinori Kitase.

Tijdens de Fanfeest 2021 Hashimoto werd het afgelopen weekend in digitale vorm gehouden en heeft publiekelijk verklaard dat hij zijn rol als Brand Manager van de Final Fantasy-serie. Dit is geen afscheid van Square Enix, sterker nog, zijn jarenlange ervaring zal ten dienste blijven van het Japanse bedrijf voor andere toekomstige projecten.

Het neemt zijn plaats in Yoshinori Kitase, niet de eerste die we kunnen zeggen. In feite werkt Kitase sinds 1990 voor Square, het jaar waarin hij begon te werken aan Final Fantasy VI en vervolgens doorging met vele andere titels in de saga. Momenteel werkt hij aan het project FFVII Remake, waarvan we ons herinneren dat we nog niet weten hoeveel hoofdstukken er zullen worden samengesteld, en over het mobiele project Ooit crisis.

Wat vind je van deze interne verandering? Vertel het ons met een opmerking hieronder!