BloodRayneNa een paar maanden geleden uit de as te zijn herrezen, is het verhaal van BloodRayne ontvangen een substantiële update voor geremasterde versies van de titels.

Deze problemen, genaamd "Terminal Cut", zijn het resultaat van een herlancering van de franchise door Ziggurat Interactief, die het IP van de vorige uitgever (Majesco) verwierf en de herziene en gecorrigeerde versies van de eerste twee hoofdstukken tot leven bracht met de medewerking van Terminal realiteit.

De updates, aangekondigd als de laatste grote updates voor de twee BloodRayne brengen ze een hele reeks verbeteringen aan de grafische sector en aan de balans van de vijanden, evenals enkele bugfixes. Voor de gelegenheid heeft Ziggurat besloten om beide titels aan te bieden tegen een aanzienlijke korting 40% op digitale winkels.

BloodRayne is een actie-hack en slash-titel die begin XNUMX enige populariteit genoot en de ster dhampir speelt Rayne, een mens-vampier-hybride in dienst van Brimstone Society, dat de mensheid verdedigt tegen bovennatuurlijke bedreigingen. De saga, die zich afspeelt in de jaren dertig, vertegenwoordigt de apocriefe voortzetting van Nocturne, een andere horrortitel uit Terminal Reality (gedateerd 1999) waarmee het sterke overeenkomsten vertoont en waarvan het het officiële vervolg zou worden, voor een verandering van uitgever die het softwarehuis deed kiezen voor de lancering van een nieuwe franchise.