Days Gone Playstation PCVoor wie wil genieten van een rijk aperitiefje van PC-versie van Days Gone, die in de komende dagen uitkomen, zijn goed beschikbaar 28 minuten speelplezier die de kwaliteit laten zien die wordt bereikt door de exclusieve Playstation die klaar is om op een nieuw platform te landen.

De video is gemaakt door de Amerikaanse krant Gamespot, met behulp van een machine die is uitgerust met Intel I9-9900K CPU, 32GB RAM en NVIDIA GeForce 2080Ti videokaart.

Days Gone is een open wereld survival horror gemaakt door Bend Studio, softwarehuis van Playstation Studio's, en plaatst de speler in de schoenen van de premiejager Diaken St. John. De pc-versie, uitgebracht op 18 mei, introduceert verschillende verbeteringen, zoals ondersteuning voor ultrabrede monitoren, ontgrendelde framerate en een algemeen verbeterd grafisch compartiment.