In de afgelopen uren via een bericht op je profiel Twitter officieel Electronic Arts kondigde aan dat deEA Speel live, het zomerevenement waarmee de uitgever al het nieuws dat het in petto heeft voor het publiek bekendmaakt, wordt vervolgens gehouden 22 luglio.

Zoals al enkele jaren het geval is, vertrekt ook voor 2021 de Electronic Arts "conference" vanaf de E3 in Los Angeles. Als de EA-kermesse de afgelopen jaren echter gelijktijdig met E3 (en dus in juni) werd gehouden, wordt die van deze 2021 in plaats daarvan gehouden in de maand van Juli.

Onder de verschillende titels die naar verwachting te zien zijn, valt het op, naast franchises zoals FIFA en Madden Battlefield 6, wat volgens EA zelf zou kunnen zijn onthuld in juni, terwijl we in de EA Play Live in juli sommige gameplay-sequenties langer konden zien dan de laatste.