We naderen een van de meest verwachte (en helaas uitgestelde) sportevenementen van het jaar: de 32e editie van Giochi Olimpici di Tokyo zal hierna beginnen Juli 23 2021 en zal duren totAugustus 8 2021. Voor de gelegenheid de Amerikaanse omroep NBC heeft een interessant initiatief bedacht om het jongere publiek erbij te betrekken.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen van Tokyo 2020Beginnend met Juli 16 2021, NBC begint met uitzenden binnen het platform Trekken, een reeks livestreams met een olympisch thema, die ook naar zend het hele evenement uit binnen de paarse site. Het geheel krijgt sfeer gamified, met verschillende interactieve activiteiten om het publiek verder te betrekken, zoals dagelijkse enquêtescompetities e sessies van Q & A Wonen.

Voor meer informatie over het initiatief verwijzen wij u naar NBCOlympics officieel kanaal.