Un kever bijzonder ernstig van Apex Legends kan je het spel laten starten zonder bondgenoten, zelfs als je het trio, duet of zelfs de arena-modus hebt geselecteerd. Het lijkt daarom een ​​probleem te zijn dat verband houdt met matchmaking.

Respawn is zich bewust van het probleem, hoewel het nog niet bekend is wanneer een corrigerende patch zal worden vrijgegeven. Reageren op een bericht op RedditRyan Rigley, communicatiedirecteur van Respawn, zei dat hij behoorlijk gefrustreerd was door het probleem.

De bug was al eerder opgetreden, rond de maand maart, maar hij leek te zijn verholpen, maar de laatste update, die seizoen 9 introduceert, bracht hem weer aan de oppervlakte.

Een gebruiker, ook op Reddit, merkte een soort van cycliciteit in de bug.

“Ik speel alleen trio's. De eerste drie of vier wedstrijden zijn alleen of met slechts één teamgenoot. Daarna lukt het me om een ​​volledig team te hebben voor ongeveer vijf of zes wedstrijden. Dan herhaalt de cyclus zich. "

Het probleem is dat de bug te laat opduikt. Na het zoeken naar de match en het team lijkt alles in orde, maar als het gaat om character selectie verschijnt er geen teamgenoot meer.