League of Legends ArcaneNa het uitstel van vorig jaar nadert de animatieserie van League of Legends eindelijk zijn publicatie: Riot Games heeft aangekondigd dat geheim zal het licht vervolgens exclusief op Netflix zien vallen en een korte release vrijgeven teaser trailer.

Zoals we in de beschrijving lezen, zullen de hoofdrolspelers van het verhaal zijn Jinx en Vi, twee van de kampioenen selecteerbaar in de beroemde MOBA:

"Het verhaal speelt zich af in de utopische regio Piltover en de onderdrukte sloppenwijken van Zaun en volgt de oorsprong van twee iconische kampioenen van de League en de macht die hen zal verdelen."

Arcane heeft nog geen officiële releasedatum en de beschikbare informatie blijft vrij beperkt, maar dat is het waarschijnlijk het eerste project in het uitgebreide universum van League of Legends, concreet in de ideeën van Riot Games te oordelen naar enkele recente vacatures.