Het was 1994 en Arcade Zone begon zich te ontwikkelen Nachtmerrie Busters, een run and gun voor SNES, maar het zag nooit het licht. Het project is geannuleerd en nooit officieel uitgebracht, maar staat op het punt weer tot leven te komen Nightmare Busters: Wedergeboorte. 

Om de ontwikkeling van de titel voort te zetten, was de Aurora Games-studio, in samenwerking met de uitgever Pix'n Love Games. De titel is volledig vernieuwd, maar volgens de ontwikkelaars het bleef trouw aan het oorspronkelijke ontwerp. 

Om dit te bereiken, riepen de ontwikkelaars de hulp in van enkele makers van het originele spel. De personages worden ook frame voor frame geanimeerd, om nog dichter bij de videogames van die tijd te komen.

De game wordt uitgebracht op Windows-pc en console, zelfs als in de tweet die de release aankondigt niet wordt gespecificeerd welke. Evenzo is er nog geen exacte releasedatum bekend.