Het laatste online evenement georganiseerd door Capcom en toegewijd aan het laatste nieuws uit de wereld van Monster Hunter. Zoals al was voorzien, stond het belangrijkste deel van het evenement in het teken Monsterjager staat op en update 2.0 komt eraan April 28 2021.

Bovendien Kameleo'sDeze nieuwe update, die al in maart werd aangekondigd, markeert het debuut in de Kamura-landen van twee andere historische Elder Dragons: Teostra e Kushala Daora, dan gaan we toevoegen nieuwe wapens e nieuwe sets van pantser maken.

Bovendien voegt versie 2.0 twee nieuwe Apex-monsters toe om te vechten in de Rampage-modus: Apex Rathalos en Apex Diablos. De twee nieuwe toevoegingen erven de movesets van de versies afwijkend verscheen in Monster Hunter Generations Ultimate: Dreadking Rathalos en Bloodbath Diablos.

Eindelijk zullen de jagers het eindelijk kunnen hoger zijn dan rang 7 van de Multiplayer Hub, waardoor nieuwe missies en actiegerichte evenementen worden ontgrendeld in zowel multiplayer als singleplayer.