Blaze-entertainment, bekende fabrikant van consoles gewijd aan de wereld van retrogaming, heeft eindelijk de volgende stap aangekondigd voor hun Evercade-platform. Na de release van de gelijknamige draagbare console is het bedrijf klaar om de thuisconsolemarkt te betreden Evercade VS.

Komt in de maand van november 2021 met een prijs van € 100, heeft Evercade VS dezelfde mogelijkheden als het draagbare platform in woonkamers, waardoor een retro-ervaring tot 4 GIOCA. Wat betreft het besturingssysteem, we worden geconfronteerd met een machine die is uitgerust met een besturingssysteem gebaseerd op Linux en dat zal in deze nieuwe versie kunnen ricevere firmware-updates via de ingebouwde wifi-verbinding.

Bovendien kunt u hiermee niet alleen maximaal twee spelcassettes tegelijk opnemen, maar ook gebruik de Evercade Handheld Console als een secundaire controller, naast de hoofdcontroller die in het pakket zit en de vele controllers van derden die compatibel zijn met de console.

Zoals aangekondigd door Blaze Entertainment, beginnen de pre-orders van Evercade VS hierna Woensdag 28 april 2021.